Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie zoekt langvermiste Oirsbeekse in eigen huis

Geplaatst opdonderdag 17 december 2015 - 9:38

De politie is in een huis aan de Berkenstraat in Oirsbeek op zoek naar een vrouw die al geruime tijd vermist is.

Het gaat om de hoogbejaarde bewoonster van het pand. Haar zoon en tevens medebewoner van de vrouw, is woensdag aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de vermissing.

Hoogbejaarde vrouw
Volgens buurtbewoners gaat het om een vrouw die nu 93 of 94 jaar oud zou zijn, en is haar zoon in de 60. De vrouw is volgens die omwonenden al jaren niet meer gezien.

Zorgmelding
De politie kwam in actie na een 'zorgmelding.' Technisch rechercheurs in speciale pakken zijn in het huis op zoek naar de vrouw, of aanwijzingen wat er met haar gebeurd is. Ook houdt de politie een buurtonderzoek. Voor het onderzoek moet de grote boom in de voortuin tegen de vlakte.

Overlast
Alhoewel ze de bewoonster al jaren niet meer hebben gezien, en de zoon een zeer teruggetrokken bestaan leidt, zeggen buurtbewoners veel last te hebben van de bewoners van het huis. De enorme boom in de voortuin veroorzaakt veel troep, en talloze katten die rond de woning zwerven zorgen voor stankoverlast. Daarover is al verschillende keren geklaagd bij de woningcorporatie.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Zoon hoogbejaarde vrouw Oirsbeek zit voorlopig nog vast
Kist uit woning Oirsbeek bevat lichaam
Zoon verdwenen vrouw Oirsbeek vrijgelaten
Inbreker aangehouden door bewoner in Oirsbeek
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen