Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie zoekt inbrekers met helikopter en hond

Geplaatst opdinsdag 4 februari 2020 - 8:32

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag drie gevluchte inbrekers opgepakt in Helden. Hierbij werd de hulp ingeroepen van een politiehelikopter.

"Collega’s van Den Bosch zaten onopvallend achter een voertuig aan waarvan gedacht werd dat de inzittenden mogelijk een inbraak zouden gaan plegen", laat politie Peel en Maas op Facebook weten.

Tuinbouwbedrijf
Eenmaal in Helden kwam het voertuig tot stilstand bij een tuinbouwbedrijf. "Vervolgens hebben we alle toegangswegen afgezet. Toen we bij het betreffende tuinbouwbedrijf aankwamen, zetten alle verdachten het op een lopen en renden vervolgens het weiland in. De eerste kon gelukkig heel snel worden aangehouden", laat de politie weten.

Politiehelikopter
Met behulp van een hond wist de politie al snel de tweede verdachte op te pakken. De derde verdachte werd gevonden met behulp van de politiehelikopter. Door de warmtebeeldcamera werd die verdachte al snel gelokaliseerd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Amstel Gold Race Weekend bij L1

Zaterdag 17 april en zondag 18 april is het genieten geblazen voor alle wielerliefhebbers.

De Amstel Gold Race gaat door! En het gaat een heel bijzondere editie worden. Zonder publiek. Reden genoeg om je thuis voor de buis een weekend lang te verwennen vol prachtige beelden rond de wielerklassieker!

Bekijk hier de complete programmagids
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het populaire dagelijkse L1-programma "Limburg in Beweging" is er van maandag tot en met vrijdag om 10:00 op L1 TV. De serie is erop gericht om te voorkomen dat de conditie van Limburgers sterk achteruit gaat nu ze vanwege de coronacrisis veel binnen moeten zitten. De oefeningen zijn zowel geschikt voor ouderen als ‘oudere jongeren’.

Alles over Limburg in Beweging

Meest gelezen