Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie zoekt gewapende overvaller met verband om hoofd

Geplaatst opzondag 23 december 2018 - 18:28

De politie is zondagavond in Geleen een zoektocht gestart naar een gewapende overvaller.

De man sloeg toe bij de Aldi op de Bloemenmarkt in de Geleense wijk Lindenheuvel.

Verband
Na de overval sloeg hij op de vlucht. De politie heeft op Twitter een signalement van de overvaller gegeven. Hij draagt verband om zijn hoofd. Verder heeft hij een capuchon op.

Wapen
De politie waarschuwt om de gewapende verdachte niet zelf te benaderen. Ondanks de zoekactie heeft de politie de man niet meer kunnen traceren.

Het Limburgse nieuws elke dag in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen