Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie zoekt getuigen zware mishandeling Weert

Geplaatst opmaandag 8 maart 2021 - 13:30

De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling in Weert vorige week.

De mishandeling vond plaats op dinsdagavond 2 maart, rond 22:30 uur, in de buurt van het beeld Mannetje Poep aan de Sint Maartenslaan.

Toegetakeld
Een 51-jarige man uit de gemeente Leudal zou zodanig gewond zijn geraakt dat hij zich in het ziekenhuis moest laten behandelen. Na behandeling mocht hij weer naar huis.

Beter beeld
De politie zegt al met een of meer getuigen gesproken te hebben, maar toch is niet helemaal duidelijk geworden wat er precies is voorgevallen. Daarom wordt nu gezocht naar de andere partij die bij de ruzie betrokken was, of naar getuigen die meer licht op het incident kunnen laten schijnen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen