Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie zoekt getuigen zware mishandeling in Heerlen

Geplaatst opzondag 25 juli 2021 - 21:45

De politie is op zoek naar getuigen van een zware mishandeling in Heerlen afgelopen donderdag.

Daarbij raakte iemand zwaargewond.

Schedelbasisfractuur
De mishandeling vond donderdagavond om 22:30 uur plaats op de hoek van de Willem Barentszweg en de John Franklinstraat in Heerlerheide. Een man liep bij de mishandeling een schedelbasisfractuur op.

Mannen en vrouwen
Volgens de politie zouden een aantal mannen en vrouwen bij het incident hebben gestaan. De politie zegt met de mensen in contact te willen komen. Ook andere getuigen worden opgeroepen zich te melden.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen