Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie zoekt getuigen van steekpartij Heerlen

Geplaatst opzondag 1 oktober 2017 - 12:18

De politie is op zoek naar getuigen van een steekpartij in Heerlen. Daarbij raakten twee mannen van 18 en 19 jaar uit Landgraaf gewond.

Het steekincident vond zondag rond 4:20 uur plaats bij het McDonalds-restaurant aan de Bongerd.

Vechtpartij
De twee jongens zijn vermoedelijk betrokken geweest bij een vechtpartij die uit de hand liep. De exacte aanleiding voor de steekpartij is op dit moment nog niet duidelijk. De politie is op zoek naar getuigen die kunnen helpen om een helder beeld te krijgen van wat er precies is gebeurd.

Lees ook: Steekpartij in centrum Heerlen, twee gewonden

Ziekenhuis
De twee slachtoffers zijn zondagochtend naar het ziekenhuis gebracht. Eén van hen mocht niet veel later weer naar huis, de ander wordt nog behandeld aan de verwondingen in zijn buik.

De dader is na het incident gevlucht. De politie sluit niet uit dat er nog meer mensen bij het steekincident betrokken waren.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van 1Limburg‌.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen