Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie zoekt getuigen van moord Kemal Zengin

Geplaatst opdonderdag 24 augustus 2017 - 8:48

De politie is op zoek naar mensen die meer kunnen vertellen over de schietpartij aan de Klingerbergsingel in Blerick, die Kemal Zengin (44) het leven kostte.

In de nacht van maandag op dinsdag werd de Turkse man meerdere keren beschoten voor zijn woning.

Twintig rechercheurs
De politie werkt met ongeveer twintig rechercheurs aan de zaak, maar hoopt nieuwe sporen te verzamelen met de nieuwe getuigenoproep. Na het incident heeft er een uitgebreid onderzoek plaatsgevonden in en rondom de woning van Zengin. De politie heeft daarnaast ook een ronde door de buurt gemaakt.

Getuigen
Ooggetuigen hebben eerder tegenover L1 gezegd dat het om een mannelijke schutter zou gaan. De politie moet nog verschillende getuigen horen. Daarnaast wordt er gezocht naar mensen die de man hebben gezien. Hij zou rond 03:00 uur het vuur hebben geopend en daarna met grote haast zijn vertrokken.

Lees hier alles over de moord op Kemal Zengin.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen