Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Politie zoekt getuigen aanrijding vuilniswagen met e-bikers

Geplaatst opzondag 9 december 2018 - 15:49

Bijna twee weken na een aanrijding in Nederweert waarbij een vuilniswagen en twee e-bikers betrokken waren, weet de politie nog niet wat daar precies is voorgevallen.

Daarom roept de politie nu via Facebook nogmaals getuigen op om zich te melden.

Lees ook: Vuilniswagen schept oudere e-bikers: vrouw zwaargewond

Zwaargewond
Bij het ongeval op dinsdag 27 november raakte één van de fietsers, een oudere vrouw, zwaargewond. Zij moest met een traumahelikopter naar het ziekenhuis worden overgebracht. De chauffeur van de vuilniswagen bleef ongedeerd, maar was behoorlijk aangeslagen na de aanrijding.

Beelden
De politie vraagt mensen die het ongeluk hebben zien gebeuren, of de fiets of vuilniswagen de kruising van de Kapelaniestraat met de Moesemanstraat hebben zien naderen, om zich te melden. Ook richt men zich tot mensen die in die omgeving mogelijk beelden van beveiligingscamera's hebben.

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen