Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie zoekt gedupeerden van achtervolging autoambulance

Geplaatst opzondag 6 juni 2021 - 12:24

Mensen die schade hebben door de recente achtervolging van een autoambulance van Brunssum naar Heerlen worden door de politie opgeroepen daarvan aangifte te doen.

De achtervolging vond in de nacht van donderdag op vrijdag rond 04:00 uur plaats.

Lees ook: Autodief beschadigt meerdere politieauto's bij achtervolging

Wilde rit
Tijdens de achtervolging beschadigde de autoambulance verschillende voertuigen, ramde hij verkeersborden, reed hij over de verkeerde weghelft en bovendien reed hij bijna iemand aan die met een fiets een zebrapad op de Prins Hendriklaan in Brunssum overstak. Ook naar de persoon met de fiets is de politie op zoek.

Gestolen Porsche
De autoambulance werd achtervolgd door verschillende politiewagens. Het voertuig was onderweg met een rode Porsche die eerder was gestolen op de Heufkestraat in Brunssum.

De bestuurder van de autoambulance is een 20-jarige Heerlenaar. Hij zit nog vast en wordt maandag voorgeleid.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen