Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie zoekt gedupeerden van achtervolging autoambulance

Geplaatst opzondag 6 juni 2021 - 12:24

Mensen die schade hebben door de recente achtervolging van een autoambulance van Brunssum naar Heerlen worden door de politie opgeroepen daarvan aangifte te doen.

De achtervolging vond in de nacht van donderdag op vrijdag rond 04:00 uur plaats.

Lees ook: Autodief beschadigt meerdere politieauto's bij achtervolging

Wilde rit
Tijdens de achtervolging beschadigde de autoambulance verschillende voertuigen, ramde hij verkeersborden, reed hij over de verkeerde weghelft en bovendien reed hij bijna iemand aan die met een fiets een zebrapad op de Prins Hendriklaan in Brunssum overstak. Ook naar de persoon met de fiets is de politie op zoek.

Gestolen Porsche
De autoambulance werd achtervolgd door verschillende politiewagens. Het voertuig was onderweg met een rode Porsche die eerder was gestolen op de Heufkestraat in Brunssum.

De bestuurder van de autoambulance is een 20-jarige Heerlenaar. Hij zit nog vast en wordt maandag voorgeleid.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen