Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie zoekt duo na poging scooterdiefstal bij Stella Maris

Geplaatst opmaandag 4 februari 2019 - 16:41

De politie is een zoektocht gestart naar twee mannen die maandag op klaarlichte dag hebben geprobeerd om scooters te stelen bij het Stella Maris College in Meerssen.

De twee mannen probeerden rond 11:30 uur twee scooters te stelen op de parkeerplaats van de school aan de Parallelweg.

Signalement
Toen dat niet lukte, kozen ze het hazenpad. Ze zijn richting het station gerend. De politie heeft op Facebook een signalement van het tweetal geplaatst. Een man droeg een zwarte jas met blauwe capuchon en donkerkleurige sneakers met witte zolen. Zijn handlanger droeg een halflange legerkleurige jas met bontkraag.

De politie is verder op zoek naar getuigen die iets van de diefstalpoging hebben gezien.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen