Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie zoekt duo na poging scooterdiefstal bij Stella Maris

Geplaatst opmaandag 4 februari 2019 - 16:41

De politie is een zoektocht gestart naar twee mannen die maandag op klaarlichte dag hebben geprobeerd om scooters te stelen bij het Stella Maris College in Meerssen.

De twee mannen probeerden rond 11:30 uur twee scooters te stelen op de parkeerplaats van de school aan de Parallelweg.

Signalement
Toen dat niet lukte, kozen ze het hazenpad. Ze zijn richting het station gerend. De politie heeft op Facebook een signalement van het tweetal geplaatst. Een man droeg een zwarte jas met blauwe capuchon en donkerkleurige sneakers met witte zolen. Zijn handlanger droeg een halflange legerkleurige jas met bontkraag.

De politie is verder op zoek naar getuigen die iets van de diefstalpoging hebben gezien.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen