Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie zoekt chauffeur die gewonde naar ziekenhuis bracht

Geplaatst opdonderdag 14 mei 2020 - 19:44

Bij de aanrijding die donderdagochtend plaatsvond op de A79, raakte zeker één persoon gewond. Een passerende automobilist heeft hem naar het ziekenhuis gebracht. De politie wil deze behulpzame passant graag spreken.

Het ongeval gebeurde rond 7:00 uur ter hoogte van de afrit Meerssen op de snelweg richting Maastricht.

Op de zijkant
Een personenauto botste daar achter op een bestelbus. De bus raakte door de aanrijding van de weg en kwam op z'n kant op het asfalt terecht. De twee inzittenden zijn naar het ziekenhuis geweest voor controle.

Lees ook: A79 bij Valkenburg dicht door ongeluk

De politie vermoedt dat drie van de vier inzittenden van de auto bij het ongeval gewond zijn geraakt. Slechts één van hen was nog bij het beschadigde voertuig aanwezig toen de politie arriveerde.

Ziekenhuis
Eén gewonde heeft vermoedelijk een passerende auto aangehouden en de bestuurder gevraagd hem naar het ziekenhuis te brengen. De behulpzame automobilist bracht de gewonde man naar het ziekenhuis in Maastricht en vertrok daarna. De politie is nu naar deze automobilist op zoek.

Waar de twee andere inzittenden zijn, is op dit moment niet bekend. Getuigen kunnen zich bij de politie melden.

Besmeurd met olie
De snelweg was vanwege het ongeval enkele uren dicht. Het wegdek was besmeurd met olie. Rond 14:00 uur werd de snelweg weer vrijgegeven voor het verkeer.

Lees ook: Snelweg A79 weer schoon en open na ongeval

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen