Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie zoekt chauffeur 90-jarige overleden drenkeling Weert

Geplaatst opdinsdag 15 mei 2018 - 17:00

De politie is op zoek naar de chauffeur die dinsdagmorgen een 90-jarige vrouw uit Weert uit zijn auto liet voordat zij dood werd aangetroffen in de Zuid-Willemsvaart.

De man zou de vrouw rond 09:30 uur af hebben gezet bij restaurant De Sluis.

Lees ook: Dode in water in Weert

Geen misdrijf
De 90-jarige Weertse werd rond 10:15 uur drijvend in het water gevonden. Hulpdiensten rukten massaal uit, maar hulp mocht niet meer baten. Een politiewoordvoerder laat weten dat er geen sprake is van een misdrijf, maar dat met alle andere scenario's rekening wordt gehouden.

Duidelijkheid
De politie hoopt dan ook meer duidelijkheid rondom het overlijden van de vrouw te krijgen van de man die haar bij het restaurant afzette. Omstanders hebben gezien dat de vrouw met haar rollator uit een donkere auto met Nederlands kenteken stapte. De politie komt graag in contact met de bestuurder.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen