Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie zoekt busovervaller met dun snorretje

Geplaatst opdonderdag 16 juni 2016 - 19:26

De politie is op zoek naar een man die een buschauffeur in Maastricht onder bedreiging van een mes heeft overvallen.

Op 2 juni stond een man bij de bushalte op de Gentelaan te wachten. De 51-jarige buschauffeur liet de man met capuchon op instappen. Onder bedreiging van een mes nam de overvaller het geld uit de kassa mee. Vervolgens zette hij het op een lopen.

Lees ook: Buschauffeur overvallen in Maastricht

Dun snorretje
De politie hoopt dat er getuigen zijn van de overval of dat iemand de busovervaller herkent. De politie laat weten dat om een magere man van ongeveer 1.80 meter lang gaat met een onverzorgd uiterlijk. Hij droeg tijdens de overval een capuchon, maar toch was te zien dat hij een dun snorretje had. Verder sprak de dader met een zachte G.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen

Gerelateerde berichten

Overval op Chinees restaurant in Maastricht
Overvaller bedreigt buschauffeur met mes
Melding autobrand Maastricht blijkt storing Veoliabus
Vrouw in Maastricht beroofd van handtas en halsketting
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen