Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie zoekt automobilist die scholier neersloeg in Overloon

Geplaatst opwoensdag 26 november 2014 - 14:48

De politie is op zoek naar een automobilist die vorige week woensdag een scholier heeft mishandeld in Overloon.

Op de kruising van de Stevensbeekseweg en de Rondweg in Overloon werd vorige week een scholier van 16 mishandeld door een automobilist. De dader is nog altijd spoorloos.

Geïrriteerd
De scholier fietste volgens de politie samen met een schoolvriend naar huis en stond wat te grappen bij het kruispunt. De ene jongen liet de andere niet door, bij wijze van grap. Een automobilist die langsreed, raakte hierdoor zo geïrriteerd dat hij uitstapte en de knul een klap gaf.

De jongen kreeg daarna nog een duw van de man en viel daardoor met zijn nek op de stoeprand. Het heethoofd was toen nog niet gekalmeerd. Hij greep de scholier naar de strot en kneep zijn keel dicht.

Onwel
Een voorbijganger wist de boze bestuurder tot bedaren te brengen, waarna de scholier wegfietste. Maar onderweg naar huis werd de jongen onwel en moest hij door zijn vader worden opgehaald. De knul moest zich daarna laten controleren bij een dokter, ook zijn fietst raakte beschadigd. De automobilist is er na de mishandeling vandoor gegaan.

Signalement
De politie is op zoek naar het opgewonden standje en heeft zijn signalement verspreid. Het gaat om een blanke man tussen de 50 en 60 jaar met een stevig postuur en kort grijzend haar. Hij droeg een bril en was zo te horen een Brabander. De man reed in een lichtkleurige vierdeurs personenauto met Nederlands kenteken.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Jonge vandalen uit Venray opgepakt na jarenlange overlast
18-jarige zonder rijbewijs rijdt door na ongeluk
16-jarige jongen uit Venray verdacht van steekpartij in Overloon nr 1 (06 jun 2021)
Jongen (16) uit Venray opgepakt voor steekpartij in Overloon
Koksleerling verkoopt spacecake op opleiding in Heerlen
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten
Advertentie
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen
Rousseau geeft Kerstchocolade weg aan bedrijven en verenigingen

Meest gelezen