Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie zoekt automobilist die scholier neersloeg in Overloon

Geplaatst opwoensdag 26 november 2014 - 14:48

De politie is op zoek naar een automobilist die vorige week woensdag een scholier heeft mishandeld in Overloon.

Op de kruising van de Stevensbeekseweg en de Rondweg in Overloon werd vorige week een scholier van 16 mishandeld door een automobilist. De dader is nog altijd spoorloos.

Geïrriteerd
De scholier fietste volgens de politie samen met een schoolvriend naar huis en stond wat te grappen bij het kruispunt. De ene jongen liet de andere niet door, bij wijze van grap. Een automobilist die langsreed, raakte hierdoor zo geïrriteerd dat hij uitstapte en de knul een klap gaf.

De jongen kreeg daarna nog een duw van de man en viel daardoor met zijn nek op de stoeprand. Het heethoofd was toen nog niet gekalmeerd. Hij greep de scholier naar de strot en kneep zijn keel dicht.

Onwel
Een voorbijganger wist de boze bestuurder tot bedaren te brengen, waarna de scholier wegfietste. Maar onderweg naar huis werd de jongen onwel en moest hij door zijn vader worden opgehaald. De knul moest zich daarna laten controleren bij een dokter, ook zijn fietst raakte beschadigd. De automobilist is er na de mishandeling vandoor gegaan.

Signalement
De politie is op zoek naar het opgewonden standje en heeft zijn signalement verspreid. Het gaat om een blanke man tussen de 50 en 60 jaar met een stevig postuur en kort grijzend haar. Hij droeg een bril en was zo te horen een Brabander. De man reed in een lichtkleurige vierdeurs personenauto met Nederlands kenteken.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Jonge vandalen uit Venray opgepakt na jarenlange overlast
18-jarige zonder rijbewijs rijdt door na ongeluk
Koksleerling verkoopt spacecake op opleiding in Heerlen
Agressieve patiënt mishandelt ambulancepersoneel
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen