Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie zoekt autodief met dik hoofd

Geplaatst opdinsdag 9 juni 2015 - 11:09

De politie is dinsdagochtend in Weert een grote zoektocht gestart naar een gevluchte autodief. Twee politiehonden en een helikopter zoeken mee.

De autodief probeerde er in een gestolen auto vandoor te gaan, maar werd op de hielen gezeten door de politie van Cranendonck. Bij de achtervolging die volgde, ramde de man een politieauto.

Gevlucht
De autodief wist aan de politie te ontsnappen, maar de gestolen auto werd toch teruggevonden. Leeg, de autodief was al gevlucht. Daarop startte de politie samen met Limburgse agenten een zoektocht in de omgeving van de Werkmansweg en Geuzendijk.

Nog niet gevonden
Van beek tot stal, alles werd volgens Weertdegekste uitgekamd. Twee politiehonden en een helikopter zochten mee. Toch werd de man vooralsnog niet gevonden.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Auto crasht in sloot, inzittenden kiezen het hazepad
Twee autodieven gearresteerd op A2 bij Grathem
Meerdere auto-inbraken in één nacht in Weert
arrestatie, weert,
Vluchtpoging man eindigt op station Weert
Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen