Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie zoekt autodief met dik hoofd

Geplaatst opdinsdag 9 juni 2015 - 11:09

De politie is dinsdagochtend in Weert een grote zoektocht gestart naar een gevluchte autodief. Twee politiehonden en een helikopter zoeken mee.

De autodief probeerde er in een gestolen auto vandoor te gaan, maar werd op de hielen gezeten door de politie van Cranendonck. Bij de achtervolging die volgde, ramde de man een politieauto.

Gevlucht
De autodief wist aan de politie te ontsnappen, maar de gestolen auto werd toch teruggevonden. Leeg, de autodief was al gevlucht. Daarop startte de politie samen met Limburgse agenten een zoektocht in de omgeving van de Werkmansweg en Geuzendijk.

Nog niet gevonden
Van beek tot stal, alles werd volgens Weertdegekste uitgekamd. Twee politiehonden en een helikopter zochten mee. Toch werd de man vooralsnog niet gevonden.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Auto crasht in sloot, inzittenden kiezen het hazepad
Twee autodieven gearresteerd op A2 bij Grathem
Meerdere auto-inbraken in één nacht in Weert
arrestatie, weert,
Vluchtpoging man eindigt op station Weert
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen