Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie wil hulp publiek bij zoekactie dode baby

Geplaatst opwoensdag 17 september 2014 - 14:19

De Duitse politie schakelt de hulp in van het publiek bij de zoekactie naar de moeder van de dode baby die eind vorige week werd gevonden bij een beek in Willich.

Er worden duizend flyers met informatie over de zaak verspreid. Dat heeft onderzoeksleider Ingo Thiel woensdag tijdens een persconferentie bekendgemaakt. De politie gaat ervan uit dat de moeder in de directe omgeving van de vindplaats woont.

Gevonden door spelende kinderen
De vondst vorige week vrijdag werd gedaan door enkele spelende kinderen. De baby, een jongetje, was hooguit een maand oud. Het stoffelijk overschot zat in een stoffen tas die verzwaard was met twee zware ijzers van een bijl.

De stoffen tas is afkomstig van een uitzend- annex bemiddelingsbureau uit Mönchengladbach. In de jaren 2011 en 2012 zijn er vijfduizend stuks van verspreid.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Ouders biechten moord eigen baby op
Politie dreigt met schandpaal voor kinderwagendievegge
Agenten redden ingesloten baby uit auto
Heerlen Ontvoering Baby (9 oktober 2016)
Politie arresteert vijf personen na ontvoering van baby
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen