Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Politie wil doodsoorzaak Willem Evers nog niet bekendmaken

Geplaatst opdinsdag 8 augustus 2017 - 15:33

De politie wil het resultaat van het onderzoek naar de dood van de 65-jarige Willem Evers uit Valkenburg, die vorige week donderdag om het leven kwam na een vechtpartij met hangjongeren, nog niet bekendmaken.

Dat zegt de politie.

Onderzoek
De sectie op het lichaam is afgerond en de doodsoorzaak is bekend bij de politie, maar vanwege de zorgvuldigheid van het onderzoek willen ze er nog niks over zeggen.

Lees ook: Doodsoorzaak Valkenburg nog niet duidelijk, sectie volgt

Hangjongeren
De 65-jarige Valkenburger wilde donderdagavond verhaal halen bij een groep hangjongeren bij zijn woning aan de Salviastraat. Het liep uit op een vechtpartij, waarbij Willem Evers door vier man werd mishandeld. Na de vechtpartij moest de man gereanimeerd worden, maar in de loop van de nacht overleed hij alsnog in het ziekenhuis.

Lees ook: Emotionele bijeenkomst Valkenburg na dood Willem Evers

Terreur
Buurtbewoners worden zaterdagmorgen in een besloten bijeenkomst door de gemeente bijgepraat. In de wijk Broekhem-Noord heerst al maanden onrust over een groep hangjongeren die volgens bewoners 'de buurt terroriseren.'

Lees ook: Extra toezicht politie in Valkenburgse wijk

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Gerelateerde berichten

Zoon Willem Evers: 'Ze hebben hem gewoon doodgeslagen'
Onduidelijkheid over doodsoorzaak Willem Evers 'hinderlijk'
'Na vechtpartij overleden Willem Evers was kerngezond'
Nieuwe verdachte opgepakt in zaak Willem Evers
Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Festivals in Limburg
Uitgelicht
Het laatste festivalnieuws in Limburg

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering, kaartverkoop en andere informatie die je niet mag missen vind je hier.

Festivals in Limburg
Uitgelicht
Wij willen met jullie naar Pinkpop!

We zijn op zoek naar een familie die-hard Pinkpoppers. Welke familie gaat met 3 generaties naar Pinkpop? Opa en/of oma, vader en/of moeder, zoon en/of dochter die niet kunnen wachten om mee te brullen met de Foo Fighters, Pearl Jam en Bruno Mars.

Sjoerd en Stefan willen meekijken hoe de familie geniet van al het moois dat Pinkpop te bieden heeft. Vrijdag en zaterdag volgen ze jullie om te zien hoe er gechilled, gefeest en gelachen wordt. Een mooiere aftermovie kan niet!

Geef je op
Advertentie
Wij feliciteren alle ouders met een nieuw wonder

Is er bij jou in de familie of vriendenkring in 2017 een baby'tje geboren? En woont de kleine in Limburg? Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

babyfoto-rubriek

Meest gelezen