Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie Weert neemt kleren en auto in beslag

Geplaatst opvrijdag 14 januari 2022 - 14:44

Een auto met zakken vol dubieuze kleding is vrijdagmiddag in Weert door de politie in beslag genomen. De merkkleding is naar alle waarschijnlijkheid nep en dus verboden.

Het twijfelachtige textiel kwam aan het licht toen agenten op parkeerplaats Roevenpeel aan de A2 een auto controleerden, meldt Weertdegekste.

Kofferruimte
De kleren lagen in verschillende zakken in de kofferruimte van de auto. Omdat de politie ook niet goed wist wat ze ermee aanmoesten, pleegden de agenten een paar telefoontjes voordat de auto en de kleren in beslag werden genomen.

De bestuurder is niet aangehouden maar wordt later gehoord. De man zei dat de kleren niet van hem waren. Alle spullen zijn meegenomen naar het bureau, waar ze verder worden onderzocht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen