Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie waarschuwt voor valse biljetten van 20 euro

Geplaatst opdonderdag 26 november 2020 - 12:26

De politie in Heerlen heeft de afgelopen twee weken meerdere meldingen ontvangen van oplichtingen waarbij betaald werd met valse biljetten van 20 euro.

In totaal gaat het om zes meldingen die gedaan werden door winkeliers in en rondom het centrum van Heerlen, meldt een politiewoordvoerster donderdag.

Melden
Volgens de politie is het niet ondenkbaar dat er meer betalingen hebben plaatsgevonden met vals geld. De winkeliers in en rondom Heerlen worden door de politie in de gaten gehouden. Mocht er sprake zijn van betalingen met vals geld, dan vraagt de politie dit te melden zodat de 'oplichters' aangehouden kunnen worden. Ook waarschuwt de politie om goed op te letten op vals geld.

Het betalen en in het bezit hebben van vals geld is strafbaar.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen