Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie waarschuwt voor schennispleger

Geplaatst opmaandag 21 september 2020 - 15:50

De politie in Venlo is een onderzoek gestart naar een schennispleger.

Dat meldt politie Venlo-Beesel maandag op Facebook.

Meldingen
Volgens de wijkagenten laat de man op verschillende plekken in de gemeente zijn geslachtsdeel zien. Hierover kreeg de politie sinds enkele weken meldingen binnen.

Sociale media
In eerste instantie zag het wijkteam dat er een bericht rondging via sociale media. In dat bericht werd gesuggereerd dat het om een pedofiel zou gaan die kinderen naloopt. Dit blijkt niet te kloppen, zegt de politie.

Tot op heden heeft de politie de man nog niet kunnen oppakken. Om de kans op het betrappen van de man op heterdaad te vergroten, vraagt de politie burgers op te letten naar het signalement en direct 112 te bellen.

Masturbatie
Sinds juli had de omgeving van de Jan Vermeerstraat te maken met een man die op straat masturbeert. Een politiewoordvoerder kan niet bevestigen of het om dezelfde man gaat. "Dat wordt nog onderzocht. Vandaar dat we hulp van de inwoners vragen."

Lees ook: Politie zoekt masturberende man

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen