Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie waarschuwt voor nep-stormschademedewerker

Geplaatst opdonderdag 4 januari 2018 - 16:55

De politie waarschuwt voor een nep-stormschademedewerker die in Kerkrade rondwaart.

De man doet zich voor als medewerker van woningcorporatie HEEMwonen.

Stormschade
In de wijk Terwinselen belde hij aan bij een woning. De man zei tegen de bewoner dat hij stormschade kwam opnemen. De bewoner vertrouwde het zaakje niet omdat de man zich verdacht en nerveus gedroeg.

Nep
De nep-stormschademedewerker is een kalende man van begin 50. Hij droeg een lichtblauw windjack en een zwarte broek. De politie waarschuwt om de man zeker niet binnen te laten. Medewerkers van HEEMwonen zijn herkenbaar aan hun kleding, zo schrijft de politie op Facebook.

Lees ook: Brandweer met storm vooral druk in Kerkrade

Stormschade
Uit de hele provincie komen meldingen binnen van stormschade. Volgens de brandweer zijn er zo'n honderd meldingen binnengekomen. Vooral in Kerkrade hebben veel mensen last van schade door de harde windstoten.

Lees ook: Stormschade: 'Het dak was naast het huis geparkeerd'

Code geel
Limburg krijgt donderdagavond opnieuw te maken met zware windstoten. Het KNMI heeft daarom code geel afgekondigd.

Lees ook: Opnieuw zware windstoten verwacht: code geel in Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen