Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie waarschuwt voor losgedraaide wielbouten

Geplaatst opwoensdag 17 juli 2019 - 9:11

De politie waarschuwt inwoners van Eygelshoven om voor vertrek te controleren of de wielbouten van de auto nog aanwezig zijn en vastzitten.

De wijkagent heeft de laatste tijd meerdere meldingen gekregen dat er wagens waren gesaboteerd.

Levensgevaarlijk
Vooral in de omgeving van de Eisenhowerstraat in de wijk Waubacherveld werden moeren losgeschroefd. "Losgedraaide moeren kunnen leiden tot levensgevaarlijke situaties, daar hoeven we geen discussie over te voeren. Wees dus alert", schrijft de wijkagent.

Video: L1

Incident
De wijkagent maakt gewag van het incident omdat hij van een collega had vernomen dat er in de Heerlense wijk Heerlerbaan ook iemand wielbouten had losgedraaid.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen