Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie waarschuwt voor losgedraaide wielbouten

Geplaatst opwoensdag 17 juli 2019 - 9:11

De politie waarschuwt inwoners van Eygelshoven om voor vertrek te controleren of de wielbouten van de auto nog aanwezig zijn en vastzitten.

De wijkagent heeft de laatste tijd meerdere meldingen gekregen dat er wagens waren gesaboteerd.

Levensgevaarlijk
Vooral in de omgeving van de Eisenhowerstraat in de wijk Waubacherveld werden moeren losgeschroefd. "Losgedraaide moeren kunnen leiden tot levensgevaarlijke situaties, daar hoeven we geen discussie over te voeren. Wees dus alert", schrijft de wijkagent.

Video: L1

Incident
De wijkagent maakt gewag van het incident omdat hij van een collega had vernomen dat er in de Heerlense wijk Heerlerbaan ook iemand wielbouten had losgedraaid.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV