Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie waarschuwt voor agressieve pannenverkoper

Geplaatst opwoensdag 13 juni 2018 - 9:30

De politie in Kerkrade waarschuwt voor een agressieve pannenverkoper.

De man biedt in de wijk Rolduckerveld pannen en messen aan voor een laag bedrag.

Opgescheept
Eind mei werd een oudere bewoner op straat aangesproken door de verkoper, zo meldt de politie. Het lukte hem om met het slachtoffer mee naar zijn huis te gaan. Daar werd de man opgescheept met een pannenset.

Hij hoefde in eerste instantie niet te betalen voor zijn nieuwe aanwinsten, maar later kwam de man terug. Het slachtoffer werd toen agressief benaderd en geïntimideerd. Hij moest met de verkoper onder bedreiging mee naar een pinautomaat. Daar moest hij geld pinnen om de pannenset en het bestek alsnog te betalen.

Duitse tongval
De pannenverkoper rijdt volgens de politie rond in een Mercedes Benz met een Zwitsers kenteken. Het gaat om een man van rond de 40, gehuld in een driedelig pak. De man spreekt gebrekkig Nederlands, met een Duitse tongval.

De politie roept mensen die de man zien op om contact op te nemen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen