Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Politie waarschuwt voor agressieve pannenverkoper

Geplaatst opwoensdag 13 juni 2018 - 9:30

De politie in Kerkrade waarschuwt voor een agressieve pannenverkoper.

De man biedt in de wijk Rolduckerveld pannen en messen aan voor een laag bedrag.

Opgescheept
Eind mei werd een oudere bewoner op straat aangesproken door de verkoper, zo meldt de politie. Het lukte hem om met het slachtoffer mee naar zijn huis te gaan. Daar werd de man opgescheept met een pannenset.

Hij hoefde in eerste instantie niet te betalen voor zijn nieuwe aanwinsten, maar later kwam de man terug. Het slachtoffer werd toen agressief benaderd en geïntimideerd. Hij moest met de verkoper onder bedreiging mee naar een pinautomaat. Daar moest hij geld pinnen om de pannenset en het bestek alsnog te betalen.

Duitse tongval
De pannenverkoper rijdt volgens de politie rond in een Mercedes Benz met een Zwitsers kenteken. Het gaat om een man van rond de 40, gehuld in een driedelig pak. De man spreekt gebrekkig Nederlands, met een Duitse tongval.

De politie roept mensen die de man zien op om contact op te nemen.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen