Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie: vrijdag duidelijkheid dode man (29) Geleen

Geplaatst opdonderdag 9 februari 2017 - 13:59

De politie verwacht in de loop van vrijdag meer duidelijkheid te hebben over de 29-jarige man uit Geleen die in de nacht van dinsdag op woensdag in zijn huis om het leven kwam.

Het lichaam van de Geleendenaar wordt grondig onderzocht, zo laat de politie weten via Twitter.

Afrekening
Dinsdagnacht rond 03:00 uur drongen twee personen een woning aan de Beatrixlaan binnen. Zij raakten in worsteling met de bewoner. De 29-jarige bewoner raakte daarbij zwaargewond en overleed ter plekke. Over het motief tast de politie vooralsnog in het duister. Mogelijk is hij het slachtoffer van een afrekening in het criminele circuit.

In eerste instantie werd gedacht dat de man was neergeschoten. Ook buurtbewoners meenden schoten te hebben gehoord. Maar dit werd al snel in twijfel getrokken.

Lees ook: Dode man Geleen mogelijk slachtoffer criminele afrekening

Shishabar
De man was een succesvol ondernemer en mede-eigenaar van drie shishalounges in Limburg. In één van die bars, de Sahaya Lounge aan de Markt in Sittard die hij samen met zijn broer runde, deed de politie woensdag onderzoek.

Bij de zaak zijn donderdag kaarsjes en bloemen gelegd om de man te herdenken.

Lees ook: Dode man Geleen is eigenaar shishabar in Sittard

Tip voor de redactie? Foto of filmpje van een nieuwsgebeurtenis?
Whatsapp ze naar ons nummer: 0683541920!

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Man doodgeschoten in Geleen? Twijfels bij politie
Twee tips gewelddadige dood shishabaas Hafed Merkikou
Slachtoffer van gewapende overval Geleen overleden
Schietpartij Geleen: 'Angstkreet ging door merg en been'
Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen