Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie vindt zes kilo drugs in woning: vier arrestaties

Geplaatst opvrijdag 23 juli 2021 - 15:59

De politie heeft donderdagavond vier mannen aangehouden nadat er in een woning in Blerick ruim vijf kilo harddrugs en één kilo softdrugs werd aangetroffen.

De vondst werd gedaan in de Meidoornstraat. De verdachten zijn aangehouden voor drugshandel en voor het bezit van verdovende middelen.

Arrestanten
Drie mannen van 21, 24 en 26 jaar komen uit Venlo en zijn aangehouden in de woning. De vierde man, tevens de bewoner van het pand, werd op straat gearresteerd.

Pandora project
De arrestatie is onderdeel van het Pandora-project. Daarin werkt de gemeente samen met politie, Belastingdienst en Openbaar Ministerie om de drugscriminaliteit aan te pakken. Pandora richt zich vooral op de Blerickse wijken Vastenavondkamp en Klingerberg. Meidoornstraat ligt in de wijk Klingenberg.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen