Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie vindt wapens en drugs bij zoektocht naar verdachte

Geplaatst opzondag 2 mei 2021 - 19:52

De politie heeft in Posterholt een persoon aangehouden met een openstaande gevangenisstraf. In de woning werden daarnaast ook nog wapens en hennep gevonden.

De verdachte werd zaterdag in een woning aan de Rector van den Boornlaan opgepakt.

Wapens en drugs
In het pand vonden agenten nog wapens, zoals een boksbeugel, een taser en twee katapulten. Daarnaast werd er nog 950 gram hennep gevonden.

Kerfstok
De arrestant moet zich later voor de rechter verantwoorden, zo schrijft de politie op Instagram. Het is niet bekend voor welk vergrijp hij eerder is veroordeeld.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Astrid is het Vastelaovesgezicht 2022!

Er is ook dit jaar weer veel gestemd en na een spannende finale hebben jullie een nieuw Vastelaovesgezicht gekozen!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Astrid Reijners uit Linne!

Bekijk hier meer
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen