Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie vindt tas met 20.000 euro door hennepgeur

Geplaatst opdinsdag 16 april 2019 - 11:10

De politie in Vaals heeft een tas met 20.000 euro contant geld gevonden en in beslag genomen.

Dit gebeurde maandagochtend nadat de politie gealarmeerd was voor verdacht gedrag en een hennepgeur, zo wordt gemeld op Facebook.

Vlucht
De politie ging daarop poolshoogte nemen bij een woning aan de Randweg. Toen de man die in de woning verbleef zich moest legitimeren, ging hij er vandoor. Tijdens de vlucht, gooide hij zijn tas weg.

Cash
In die tas vonden politiemedewerkers 20.000 euro cash. Samen met twee telefoons, een laptop en een USB-stick die in de woning werden gevonden, werd dit in beslag genomen.

Achtervolging
Agenten gingen de man achterna in een achtervolging. Echter, de verdachte kon ontkomen. De politie onderzoekt de zaak en vraagt tips en informatie te delen.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen