Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie vindt loods vol gestolen auto's en motorblokken

Geplaatst opdinsdag 8 september 2020 - 20:19

De politie heeft dinsdagavond in Roggel een tiental gestolen auto's gevonden in een loods. Daarnaast werd een aantal motorblokken aangetroffen.

De auto's en motorblokken zijn in beslag genomen en worden afgevoerd. De motorblokken in de loods waren van nieuwe auto's.

Auto's en motorblokken
De politie nam een kijkje in een loods aan de Schansdijk. Daar werd een tiental auto's aangetroffen en de eigenaar werd opgepakt. In eerste instantie meldde de politie dat de loodseigenaar ook nog verdacht werd voor een eerdere heling van twee andere voertuigen. Een politiewoordvoerder zegt woensdag dat er twee zaken door elkaar lopen. "Een man is vorige week aangehouden voor heling van een auto die in Weert werd gestolen. Het voertuig werd later in Noord-Brabant gevonden. Hij komt weer snel op vrije voeten."

Volgens de politie wordt de loodseigenaar niet verdacht van heling, maar willen ze zijn kant van het verhaal horen. Hij wordt vooralsnog nergens van verdacht. De politie is nog op zoek naar de huurder van de loods.

Het onderzoek loopt nog.

Video: Fer Traugott

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen