Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie vindt lichaam in Meers: onderzoek loopt

Geplaatst opmaandag 22 april 2019 - 20:03

De politie heeft maandagavond een levenloos lichaam aangetroffen in de Maas, ter hoogte van Meers.

Het is vooralsnog niet bekend of het om een man of een vrouw gaat en of de persoon door een misdrijf om het leven is gekomen.

In het water
Het lichaam is niet meteen na de vondst uit het water gehaald. Een speciaal team van de landelijke politie-eenheid werd ingeschakeld om het lichaam te bergen. Dat is inmiddels gelukt. "Wij weten op dit moment nog niet om wie het gaat, ook niet of het een man of een vrouw is. En zodra we dat wel weten, moet eerst de familie van de overledene op de hoogte worden gebracht", vertelt een politiewoordvoerster.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen