Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie vindt kist in huis langvermiste Oirsbeekse

Geplaatst opdonderdag 17 december 2015 - 12:16

Een kist met daarin waarschijnlijk het lichaam van een vermiste, hoogbejaarde Oirsbeekse is tijdens het politieonderzoek in het huis van de vrouw gevonden.

Dat meldt de politie.

Lees ook: Politie zoekt langvermiste Oirsbeekse in eigen huis

Badkamerraam
De kist, die door de technisch rechercheurs is omwikkeld, wordt met behulp van de brandweer via het badkamerraam horizontaal naar buiten gebracht. Op die manier wordt de inhoud zo min mogelijk beschadigd. Nadat de kist uit het huis is gehaald wordt die naar het AZM gebracht, waar met röntgenapparatuur wordt gekeken wat er in zit. Waarschijnlijk is dat het lichaam van de hoogbejaarde bewoonster, die al zo'n drie jaar vermist is.

Verder onderzoek
Mocht dat het geval zijn dan wordt de kist naar het NFI gebracht waar verder onderzoek zal plaatsvinden.

Boom in de weg
Het vervoeren van de kist ging niet zonder slag of stoot. Een levensgrote boom in de voortuin moest eerst geveld worden. Pas daarna kon de kist uit het huis gehaald en vervoerd worden.

Arrestatie
Donderdagochtend begon de politie met het technisch onderzoek. Woensdagavond werd de ongeveer zestigjarige zoon van de vrouw gearresteerd. Hij woonde bij zijn moeder in het huis waar het lichaam werd aangetroffen. Bij leven zou de vrouw nu 93 of 94 jaar oud zijn.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Man Oirsbeek bewaarde dode moeder bewust in kist
Woningstichting was bezorgd over familie in Oirsbeek
Lichaamsdelen gevonden in Julianakanaal bij Stein
Piet moet uitkering dode moeder terugbetalen
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen