Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Politie vindt kist in huis langvermiste Oirsbeekse

Geplaatst opdonderdag 17 december 2015 - 12:16

Een kist met daarin waarschijnlijk het lichaam van een vermiste, hoogbejaarde Oirsbeekse is tijdens het politieonderzoek in het huis van de vrouw gevonden.

Dat meldt de politie.

Lees ook: Politie zoekt langvermiste Oirsbeekse in eigen huis

Badkamerraam
De kist, die door de technisch rechercheurs is omwikkeld, wordt met behulp van de brandweer via het badkamerraam horizontaal naar buiten gebracht. Op die manier wordt de inhoud zo min mogelijk beschadigd. Nadat de kist uit het huis is gehaald wordt die naar het AZM gebracht, waar met röntgenapparatuur wordt gekeken wat er in zit. Waarschijnlijk is dat het lichaam van de hoogbejaarde bewoonster, die al zo'n drie jaar vermist is.

Verder onderzoek
Mocht dat het geval zijn dan wordt de kist naar het NFI gebracht waar verder onderzoek zal plaatsvinden.

Boom in de weg
Het vervoeren van de kist ging niet zonder slag of stoot. Een levensgrote boom in de voortuin moest eerst geveld worden. Pas daarna kon de kist uit het huis gehaald en vervoerd worden.

Arrestatie
Donderdagochtend begon de politie met het technisch onderzoek. Woensdagavond werd de ongeveer zestigjarige zoon van de vrouw gearresteerd. Hij woonde bij zijn moeder in het huis waar het lichaam werd aangetroffen. Bij leven zou de vrouw nu 93 of 94 jaar oud zijn.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Man Oirsbeek bewaarde dode moeder bewust in kist
Woningstichting was bezorgd over familie in Oirsbeek
Lichaamsdelen gevonden in Julianakanaal bij Stein
Piet moet uitkering dode moeder terugbetalen
Overzicht
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen