Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie vindt illegaal vuurwerk in woning

Geplaatst opvrijdag 6 december 2019 - 6:46

De politie heeft donderdag bij een actie in een woning in Horst illegaal vuurwerk gevonden.

"We hebben een viertal cobra's aangetroffen. Dit wordt betiteld als zwaar illegaal vuurwerk dat veel schade/overlast kan veroorzaken", aldus de politie van Horst op Facebook.

Vernietigd
Voor een 20-jarige man uit Horst is een proces-verbaal opgemaakt. De cobra's zijn in beslag genomen en zullen worden vernietigd.

705 kilo illegaal vuurwerk
Eerder deze week werd bekend dat een een Landgravenaar en een Heerlenaar in Gelderland zijn betrapt met 705 kilo illegaal vuurwerk. Ze waren met de explosieve lading onderweg in een bestelbus.

Lees ook: Grote vangst illegaal vuurwerk: twee Limburgers opgepakt

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen