Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie vindt coke, XTC en amfetamine in woning

Geplaatst opwoensdag 18 januari 2017 - 18:17

De politie heeft woensdag twee Maastrichtenaren in de boeien geslagen, die een grote hoeveelheid drugs in hun woning hadden liggen.

Het gaat om een woning in de Maastrichtse wijk Malberg.

Drugs
De politie Maastricht schrijft op Facebook dat er een halve kilo cocaïne en ongeveer 650 gram amfetamine in de woning lagen. Verder nam de politie ook een grote hoeveelheid XTC-pillen in beslag.

Onbekende stof
Verder trof de politie nog zes kilo van een onbekende stof aan bij de huiszoeking. Volgens de politie is het mogelijk dat dit ook amfetamine is.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Politie vindt speed en xtc op studentenkamer in Heerlen
Drugs xtc
100 kilo amfetamine aangetroffen in Nieuwenhagen
Twee drugsadresjes minder in Heerlen
Man verstopt ruim 800 xtc-pillen in snorfiets
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen