Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie vindt auto van gevluchte hardrijder in Tegelen

Geplaatst opdinsdag 29 december 2020 - 15:29

De politie heeft dinsdagmiddag in Tegelen de auto gevonden van een hardrijder, die eerder die dag bij een achtervolging wist te ontkomen.

Dankzij een Burgernet-bericht hebben agenten de auto opgespoord.

Hoge snelheid
De politie zag de automobilist dinsdagochtend met hoge snelheid door de Schoolstraat rijden. Nadat hij een stopteken had genegeerd, werd de achtervolging ingezet. De politieauto heeft het voertuig van de snelheidsduivel geraakt.

Burgernet
Uiteindelijk wist de hardrijder te ontkomen. Daarop werd een Burgernet-bericht verstuurd om uit te kijken naar de auto. Dat heeft volgens de politie veel reacties opgeleverd. De auto bleek in een woonwijk te staan.

Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen