Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Politie vindt 5,5 kilo hennep en 27.500 euro in woning

Geplaatst opvrijdag 15 maart 2019 - 20:53

De politie heeft na een anonieme tip een grote hoeveelheid drugs en contant geld gevonden in een woning in Kerkrade.

Eén verdachte probeerde te ontkomen, maar werd toch staande gehouden door een politieagent.

Verborgen ruimtes
In de woning lag 5596 gram hennep en 541 gram hasj. Ook vond de politie een totaalbedrag van 27.500 euro, waarvan een deel was verstopt in verborgen ruimtes. Het bedrag is in beslag genomen, aangezien de legale herkomst niet kon worden aangetoond. Ook de drugs zijn meegenomen door de politie.

De verdachten zijn aangehouden.

Dit bericht bekijken op Instagram

Na een anonieme tip bleken twee verdachten niet een bijdrage te leveren aan onze maatschappij. Één verdachte koos het hazenpad maar werd zorgvuldig opgevangen door onze collega. In de woning in Kerkrade werd 5596 gram hennep en 541 gram hasj aangetroffen. Daarnaast bleek dat er o.a. in verborgen ruimtes een bedrag van €27.500 werd aangetroffen. Het bedrag werd in beslag genomen aangezien de legale herkomst niet aangetoond kon worden. De verdachten werden aangehouden en de verdovende middelen in beslag genomen. Herkent u dat 'niet pluis' gevoel in de wijk? Schroom niet om contact met ons op te nemen. #nietrennen #hennep #veiligheid #ondermijning # #overlast #anoniemetip #politie #instapolice

Een bericht gedeeld door Politie Kerkrade (@politie.kerkrade) op

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen