Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie vindt 10.000 euro in huis drugsdealer

Geplaatst opvrijdag 26 februari 2021 - 17:41

De politie heeft donderdag in Geleen tienduizend euro gevonden in het huis van een drugsdealer. Kort daarvoor werd de man betrapt tijdens een deal.

Voorafgaand aan de huiszoeking volgden agenten de man toen ze hem tegenkwamen. Aanleiding daarvoor was dat de man een 'oude bekende' van de politie is vanwege een drugszaak uit 2019.

Mislukte hennepdeal
Agenten wachtten vervolgens hun moment af toen hij contact had met een persoon in een auto met een Belgisch kenteken. Later bleek dat de man in de auto 120 gram hennep wilde verkopen aan de dealer. Laatstgenoemde had daarom 630 euro in zijn rugzak zitten.

Beide personen zijn aangehouden en moeten zich binnenkort verantwoorden voor de rechtbank.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen