Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Politie verwacht racistische VVV-fans snel op te pakken

Geplaatst opdinsdag 17 oktober 2017 - 11:18

De politie verwacht in de loop van de week de VVV-supporters die zondag racistische kreten slaakten richting spelers van PSV aan te kunnen houden.

Volgens een woordvoerder zijn er inmiddels filmpjes gevonden, waar de verdachten duidelijk op staan. "Nu moeten we alleen de identiteit nog achterhalen", aldus de politie.

Lees ook: Beeldmateriaal racistische uitlatingen VVV-fans gezocht

Oerwoudgeluiden
Na de wedstrijd van VVV-Venlo tegen PSV werden spelers van de Eindhovense club racistisch bejegend. Er klonken onder andere oerwoudgeluiden.

Lees ook: Directeur VVV wil stadionverboden na racistische leuzen fans

VVV-Venlo bekijkt of de supporters een stadionverbod kunnen krijgen.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie

Limburgs_kampioenschap_latje_trap

Overzicht
Uitgelicht
Limburgs Kampioenschap Latje Trap

L1 organiseert deze zomer in samenwerking met Moonen Movies het Limburgs Kampioenschap Latje Trap. Hierbij is het doel om het vaakst de lat te raken vanaf verschillende afstanden. Schop jij het tot de finale in het stadion van één van de Limburgse profclubs? Schrijf je dan in voor een van de onderstaande voorronden verspreid door de provincie.

Schrijf je in voor het LK Latje Trap
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 7 juli bij L1

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties

Meest gelezen