Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie: 'Verkeersregelaar Stein niet met opzet aangereden'

Geplaatst opvrijdag 5 juli 2019 - 11:00

Bij de aanrijding van een verkeersregelaar donderdag in Stein is geen opzet in het spel.

Dat laat de politie vrijdag na bestudering van camerabeelden weten.

Knie
"Op de beelden is te zien dat de verkeersregelaar een stap naar achteren zet en vervolgens met zijn knie tegen een auto aankomt", licht een woordvoerder van de politie toe.

Geen opzet
De verkeersregelaar gaf donderdag aan dat hij op de Kapelaan Berixstraat met opzet is aangereden en dat de dader er vandoor ging. Van een opzettelijke aanrijding is volgens de politiewoordvoerder geen sprake. "We hebben de automobilist aangehouden, maar toen uit de beelden bleek dat de chauffeur niet expres tegen de verkeersregelaar aanreed, hebben we hem weer vrijgelaten."

Lees ook: Automobilist rijdt verkeersregelaar aan en gaat ervandoor

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen