Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie: 'Verkeersregelaar Stein niet met opzet aangereden'

Geplaatst opvrijdag 5 juli 2019 - 11:00

Bij de aanrijding van een verkeersregelaar donderdag in Stein is geen opzet in het spel.

Dat laat de politie vrijdag na bestudering van camerabeelden weten.

Knie
"Op de beelden is te zien dat de verkeersregelaar een stap naar achteren zet en vervolgens met zijn knie tegen een auto aankomt", licht een woordvoerder van de politie toe.

Geen opzet
De verkeersregelaar gaf donderdag aan dat hij op de Kapelaan Berixstraat met opzet is aangereden en dat de dader er vandoor ging. Van een opzettelijke aanrijding is volgens de politiewoordvoerder geen sprake. "We hebben de automobilist aangehouden, maar toen uit de beelden bleek dat de chauffeur niet expres tegen de verkeersregelaar aanreed, hebben we hem weer vrijgelaten."

Lees ook: Automobilist rijdt verkeersregelaar aan en gaat ervandoor

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen