Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie vat vluchtende serie-overvaller in de kraag

Geplaatst opdonderdag 11 juli 2019 - 10:46

Bij een drogisterij in Reuver heeft donderdagmorgen een overval plaatsgevonden. De overvaller probeerde te vluchten, maar de politie wist de man al snel op te pakken.

De politie laat weten dat de 35-jarige man eerder deze week ook het Kruidvat-filiaal aan de Roggelseweg in Haelen heeft overvallen. Bij die gewapende overval dinsdag maakte de man een onbekend geldbedrag en drogisterijartikelen buit.

Aangehouden
De hulpdiensten moesten rond 10:30 uur richting de Rijksweg. Bij het station werd de man aangehouden.

Tattoo
Via een Burgnet-bericht zocht de politie naar een man van ongeveer 1.80 meter met een tattoo in zijn nek en een smal postuur. Hij zou grijze kleding dragen. De Kruidvat-winkel werd tijdelijk gesloten.

De man zit vast.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen