Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie vat vluchtende serie-overvaller in de kraag

Geplaatst opdonderdag 11 juli 2019 - 10:46

Bij een drogisterij in Reuver heeft donderdagmorgen een overval plaatsgevonden. De overvaller probeerde te vluchten, maar de politie wist de man al snel op te pakken.

De politie laat weten dat de 35-jarige man eerder deze week ook het Kruidvat-filiaal aan de Roggelseweg in Haelen heeft overvallen. Bij die gewapende overval dinsdag maakte de man een onbekend geldbedrag en drogisterijartikelen buit.

Aangehouden
De hulpdiensten moesten rond 10:30 uur richting de Rijksweg. Bij het station werd de man aangehouden.

Tattoo
Via een Burgnet-bericht zocht de politie naar een man van ongeveer 1.80 meter met een tattoo in zijn nek en een smal postuur. Hij zou grijze kleding dragen. De Kruidvat-winkel werd tijdelijk gesloten.

De man zit vast.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen