Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie vat vluchtende serie-overvaller in de kraag

Geplaatst opdonderdag 11 juli 2019 - 10:46

Bij een drogisterij in Reuver heeft donderdagmorgen een overval plaatsgevonden. De overvaller probeerde te vluchten, maar de politie wist de man al snel op te pakken.

De politie laat weten dat de 35-jarige man eerder deze week ook het Kruidvat-filiaal aan de Roggelseweg in Haelen heeft overvallen. Bij die gewapende overval dinsdag maakte de man een onbekend geldbedrag en drogisterijartikelen buit.

Aangehouden
De hulpdiensten moesten rond 10:30 uur richting de Rijksweg. Bij het station werd de man aangehouden.

Tattoo
Via een Burgnet-bericht zocht de politie naar een man van ongeveer 1.80 meter met een tattoo in zijn nek en een smal postuur. Hij zou grijze kleding dragen. De Kruidvat-winkel werd tijdelijk gesloten.

De man zit vast.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen