Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie valt pand binnen en neemt wapens in beslag

Geplaatst opwoensdag 26 juni 2019 - 21:49

Bij een inval in een pand aan de Apollostraat in de Roermondse wijk Donderberg zijn woensdagavond wapens in beslag genomen.

Volgens de politie zijn er geen aanhoudingen verricht.

Arrestatieteam
De politie kreeg een melding van een verdachte situatie in een pand aan de Apollostraat. Om het zekere voor het onzekere te nemen ging de politie met meerdere patrouilles en een arrestatieteam ter plaatse. Daarnaast werd er gezocht met honden en is een helikopter ingezet bij de actie.

Lees ook: Veel politie op de been voor verdachte situatie in Roermond

Wapens
Rond 21:00 uur viel de politie het pand binnen. In de woning werden meerdere wapens gevonden. Onderzoek moet uitwijzen om welke wapens het gaat. Het aantal wapens dat in beslag is genomen is eveneens onbekend.

Video: Track '88

Mijn Limburgs Hart zamelt geld in voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg. Steun de actie.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen