Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie valt pand Beek binnen: onderzoek verdovende middelen

Geplaatst opwoensdag 20 oktober 2021 - 12:38

Een arrestatieteam van de politie heeft woensdagochtend een inval gedaan in het voormalige pand van de Rabobank in Beek.

De omgeving van het pand aan de Wethouder Sangersstraat wordt bewaakt door zwaarbewapende agenten. De inval is in opdracht van de Belgische politie gedaan in het kader van een onderzoek naar verdovende middelen. "België diende een rechtshulpverzoek in", aldus de Nederlandse politie.

Video L1

Sportclub
Er zijn volgens de politie meerdere huiszoekingen geweest. In het gebouw is ook sportschool Anytime Fitness gevestigd. Volgens een politiewoordvoerster is de fitnessclub niet betrokken bij de inval.

Of er aanhoudingen zijn verricht, is nog niet bekend.

Inval politie Beek (20 okt 2021)
Foto: Orange Media
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen