Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie valt met getrokken pistool binnen in drugspand

Geplaatst opvrijdag 8 november 2019 - 8:29

Met getrokken pistolen is de politie in Venlo donderdagavond een pand binnengevallen waar een flinke voorraad drugs werd gevonden.

Dat meldt een wijkagent op Facebook.

Helikopter
Agenten kregen een tip dat iemand met een vuurwapen door het huis liep, en besloten het huis binnen te vallen. Een politiehelikopter hing boven het huis om de situatie in de gaten te houden.

Antiek
Nadat de bewoner was overmeesterd, vonden agenten in het huis meer dan 11.000 xtc-pillen en een grote hoeveelheid hennep. Het wapen waarmee de verdachte was gezien bleek uiteindelijk een onklaar gemaakt antiek wapen, waarvan de politie zich afvraagt of het bezit daarvan überhaupt strafbaar is.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag om 17:00 en 22:00 uur op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen