Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie valt met getrokken pistool binnen in drugspand

Geplaatst opvrijdag 8 november 2019 - 8:29

Met getrokken pistolen is de politie in Venlo donderdagavond een pand binnengevallen waar een flinke voorraad drugs werd gevonden.

Dat meldt een wijkagent op Facebook.

Helikopter
Agenten kregen een tip dat iemand met een vuurwapen door het huis liep, en besloten het huis binnen te vallen. Een politiehelikopter hing boven het huis om de situatie in de gaten te houden.

Antiek
Nadat de bewoner was overmeesterd, vonden agenten in het huis meer dan 11.000 xtc-pillen en een grote hoeveelheid hennep. Het wapen waarmee de verdachte was gezien bleek uiteindelijk een onklaar gemaakt antiek wapen, waarvan de politie zich afvraagt of het bezit daarvan ├╝berhaupt strafbaar is.

Deel dit bericht via
Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen