Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie valt met getrokken pistool binnen in drugspand

Geplaatst opvrijdag 8 november 2019 - 8:29

Met getrokken pistolen is de politie in Venlo donderdagavond een pand binnengevallen waar een flinke voorraad drugs werd gevonden.

Dat meldt een wijkagent op Facebook.

Helikopter
Agenten kregen een tip dat iemand met een vuurwapen door het huis liep, en besloten het huis binnen te vallen. Een politiehelikopter hing boven het huis om de situatie in de gaten te houden.

Antiek
Nadat de bewoner was overmeesterd, vonden agenten in het huis meer dan 11.000 xtc-pillen en een grote hoeveelheid hennep. Het wapen waarmee de verdachte was gezien bleek uiteindelijk een onklaar gemaakt antiek wapen, waarvan de politie zich afvraagt of het bezit daarvan überhaupt strafbaar is.

Deel dit bericht via
Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een gratis airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de gratis airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen