Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie valt flatwoning Sittard binnen en treft plantage aan

Geplaatst opmaandag 12 april 2021 - 15:57

De politie is maandagochtend een woning in een flatgebouw in Sittard binnengevallen. Daar troffen agenten een hennepplantage aan.

Ongeveer 340 hennepplanten stonden in een appartement op de tiende etage van een flatgebouw aan de Eisenhowerstraat.

Geen aanhoudingen
Ook werd er volgens Enexis illegaal stroom afgetapt, meldt een correspondent ter plaatse. Alle planten zijn verwijderd en de aanwezige apparatuur is ook in beslag genomen. Volgens een politiewoordvoerder was er tijdens de inval niemand aanwezig in de woning. Er zijn nog geen aanhoudingen verricht.

" width="100%" height="450" frameborder="0" allowfullscreen="allowfullscreen">
Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen