Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie valt drugslab in Buchten binnen

Geplaatst opzondag 16 augustus 2015 - 12:55

De politie heeft zaterdagavond in Buchten een inval gedaan in een laboratorium met amfetamine. Drie mannen zijn op heterdaad betrapt.

Volgens een woordvoerster van de politie zijn de mannen aangehouden. Het gaat om een 27-jarige en een 52-jarige man uit Roermond, en om een 43-jarige man uit Venlo. Ze zitten nog vast vanwege het onderzoek. De politie sluit meerdere aanhoudingen niet uit.

Afkoelen
De politie bracht het nieuws pas zondag naar buiten. Ze konden zaterdagavond namelijk niets met het drugslab omdat de installatie net gebruikt en dus nog warm was. De politie heeft de omgeving het pand aan Aan de Laadhaven afgezet en het drugslab de hele nacht bewaakt zodat het kon afkoelen.

De Landelijke Faciliteit Ondersteuning Ontmanteling (LFO) kon pas zondag beginnen met de ontruiming. Deze dienst wordt ingeschakeld om dergelijke drugslabs af te breken en te onderzoeken.

Drugslab Buchten 16 augustus 2015
Foto: Fer Traugott
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Drugslab Buchten 16 augustus 2015
Politie rondt opruimen van drugsfabriek in Buchten af
Vaten met drugsafval aangetroffen in garagebox Weert
Drugsafval Gasfles Weert 30 augustus 2015
Lekkende gasfles leidde naar drugsafval in Weert
OM eist 30 maanden cel voor varkenshouder in Ospel
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen