Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Politie valt drugsboerderij binnen: elf mensen opgepakt

Geplaatst opwoensdag 16 maart 2016 - 11:59

De politie heeft dinsdag elf personen aangehouden na een inval in een drugsboerderij in Roermond.

De politie viel het pand aan de Thuserhof dinsdagochtend binnen na een tip. Binnen troffen de agenten 46 kilo hennep aan.

Hennep
Volgens de politie gaat het niet om de kwekerij, maar om het pand waar de hennep werd geknipt. De hennep is vermoedelijk ergens anders gekweekt. De drugs is in beslag genomen.

Naast 46 kilo hennep nam de politie ook verschillende auto's in beslag.

Opgepakt
In totaal zijn er elf personen aangehouden. Het gaat om drie mannen en acht vrouwen in de leeftijd van 21 tot 51 jaar oud. Ze komen uit Geleen, Hoensbroek, Sittard, Roermond, Einighausen en Heerlen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail?
Dat regelen we voor je. Klik hier.
Actie: meld je nu aan en ontvang vier weken lang gratis de digitale krant!

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie

Gerelateerde berichten

​Hennepkwekerijen in Heerlen en Hoensbroek opgerold
Automatische wapens en tientallen kilo's hennep gevonden
Verdachte opgepakt bij ontmanteling grote hennepplantage
Grote vangst xtc-pillen in Geleen
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen