Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie trekt wapen bij aanhouding Weertenaar (23)

Geplaatst opwoensdag 27 oktober 2021 - 11:05

Agenten hebben dinsdagmiddag in Rotterdam na een autocontrole een 23-jarige man uit Weert in de boeien geslagen.

Ook een 24-jarige Rotterdammer en een man (24) zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn opgepakt. De arrestatie ging niet zonder slag of stoot, want met getrokken vuurwapens kon de politie het trio aanhouden.

Pistool en drugs
Op een parkeerplaats aan de Koningslaan in de havenstad zag een agent zes jongens rondom twee auto's staan. Hij vermoedde dat er iets niet pluis was. De agent riep hulp in van zijn collega's waarna de voertuigen werden gecontroleerd. In een van de auto's trof de politie een vuurwapen aan. Daarop besloten agenten hun pistool te trekken. In de andere auto lag een bigshopper met mogelijk verdovende middelen. Om wat voor drugs het precies gaat, onderzoekt de politie nog.

De drie mannen zitten nog vast en worden verhoord.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen