Overslaan en naar de inhoud gaan

Politie trekt Heerlenaar met valse kentekenplaten van straat

Geplaatst opmaandag 6 januari 2020 - 10:06

De politie heeft in de nacht van zondag op maandag een 31-jarige Heerlenaar opgepakt die met valse kentekenplaten en een verlopen rijbewijs rondreed.

De man werd in Kerkrade aangehouden bij een verkeerscontrole.

Honkbalknuppel
"Tijdens de controle bleek dat hij valse kentekenplaten op zijn eigen auto had gehangen", laat een woordvoerder van de politie weten. "Waarom hij dat deed, wordt nog onderzocht." In de auto troffen agenten verder nog een honkbalknuppel aan.

De man zit nog steeds vast.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl

Meest gelezen